DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

 Home · · Register  


» Home » Dodge Ram of The Month! » Dodge Ram Of The Month - Archives » 2013 Dodge Ram Of The Month » 2013 - December MOTM


prev
LowUFO

View Larger Image


LowUFO




<<
RogerRamJet.JPG
my_ram_8.jpg
LowUFO


Dodge Ram Forum Senior Member
See all User Photos

Registered: August 2012
Location: Toronto, ON
Posts: 2,085
  • Pin It
ssssssssss
Linked Thumb: 
Linked Medium: 
Medium Image: 
HTML code: 
Direct link: 
IM/EMail: 
Date: Sun March 24, 2013
Views: 1,766
Filesize: 45.6kb, 128.1kb
Dimensions: 1024 x 768
Keywords: lowufo




BlueJet

Dodge Ram Forum Senior Member
#1 Mon March 25, 2013 12:38pm

wobly

Dodge Ram Forum Junior Member
#2 Sun December 15, 2013 9:53am

BlueJet

Dodge Ram Forum Senior Member
#3 Sun December 15, 2013 10:01am

RansRAM

Addicted to the Z
#4 Sun December 15, 2013 10:07am

HemiJack

Dodge Ram Forum Senior Member
#5 Sun December 15, 2013 10:27am

shdwchsr

Dodge Ram Forum Newcomer
#6 Sun December 15, 2013 11:18am

TruckLife

Dodge Ram Forum Newcomer
What's that parking spot for... A SmartCar?? Nice truck!
#7 Sun December 15, 2013 11:23am

DSRTDWELR

Dodge Ram Forum Newcomer
I vote for LowUFO!
#8 Sun December 15, 2013 11:26am

polara71

Dodge Ram Forum Newcomer
#9 Sun December 15, 2013 11:28am

worbsy

Dodge Ram Forum Newcomer
#10 Sun December 15, 2013 11:30am

Fatbiggie

Dodge Ram Forum Newcomer
#11 Sun December 15, 2013 11:39am

Carfreak 7186

Dodge Ram Forum Junior Member
#12 Sun December 15, 2013 11:44am

alindelow

Dodge Ram Forum Newcomer
Hi All! I have a 2006 Ram with 5.7 Hemi. It is a beautiful truck and came with a factory red paint job that still looks like new. I had a head light problem that I was able to fix with information from another member. I also have a strange tachometer problem. Sometimes it works fine than it will over spin and start working counter clockwise from the post and when not accelerating it just rests on the back of the post. It seams if I hit passing gear at higher speeds it reverts to correct operation and than a few days or weeks later it starts working backwards. Does anyone know a fix for this? I thought it might be a loose wire but couldn't track one down.
#13 Sun December 15, 2013 12:21pm

rustysfan

Dodge Ram Forum Newcomer
#14 Sun December 15, 2013 1:26pm

Omac

Dodge Ram Forum Senior Member
#15 Sun December 15, 2013 1:42pm

Page:  1 · 2 · 3 · 4


Photo Sharing Gallery by PhotoPost
Copyright © 2013 All Enthusiast, Inc.


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 05:45 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors