DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > LYC79
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Conversation Between LYC79 and jfo
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. LYC79
    07-08-2009 04:06 PM
    LYC79
    Hi! Sorry I don't have an answer for you but try to start a new thread on the forum (here http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=36), the other members will give you some good advice !
    Licia
  2. jfo
    07-08-2009 04:01 PM
    jfo
    My husband has a 1999 dodge ram 1500 4x4 and a few weeks ago he was driving down the expressway and the truck suddenly shut off on him. He was able to get it to the side to check it out and he saw that the speed sensor had blown out of the differential and all the oil was out. He was able to get it together to bring it home and he replaced the speed sensor on it but now the engine light is on and when you get the vehicle up to 40mph the ABS and brake light come on and it wont go off until the truck is shut off. Would you have suggestions as to what else he can do. He is totally stumped. Thank you.
  3. LYC79
    07-08-2009 03:41 PM
    LYC79
    WELCOME to the ForumZ ! Glad you joined us.
    If you need some help with the forum please leave a message on my Profile Page

Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 09:37 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors