DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Stump3r
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Conversation Between Stump3r and vaichus
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. vaichus
    11-27-2012 07:35 PM
    vaichus
    1995 5.9L 156k Got stuck 4x consecutively a few miles from my home each time. Starts fine but after 3-4 miles it shakes,rattles & rolls 2 a stop. Its almost a shudder or a heavy congestion. No particular speed; no smell of gas. Once it starts to hesitate/shudder the engine shuts down & I have to pull off the road. It restarts but only "shutters" & it shuts down again. It refuses to run until it cools down & I turn the ignition 3x on/off 2let computer reset (flash the codes via the "engine light") Codes are 12,32,55. Crank sensor? Temp sensor? June tune-up (cap,rotor,plugs, wires, thermostat). Recently towed a trailer 10-15x & the eng wld get hot, even leak out some coolant when I stopped (if i did not let the truck sit& idle to let it cool down). Chgd O2 sensor, added dry gas. Idled for 2 hrs then took it for 2mi ride, gunning the accelerator & it ran fine. thx
  2. Stump3r
    01-04-2012 10:14 PM
    Stump3r
    Look forward to seeing you around the forum, drop me a message if there is anything I can help with. Please stop by the newbie section found here and introduce yourself.

Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 01:42 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors