DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Canadian Hemi Pride
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Latest Vendor News
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Conversation Between Canadian Hemi Pride and brojim3
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Canadian Hemi Pride
    12-03-2013 05:25 PM
    Canadian Hemi Pride
    Has your truck started since you put the battery in? If you have access to a voltmeter, can you check to make sure the battery is fully charged? Also have you tried jumping the truck yet since the new battery with any luck? And have you done the key dance to see if any codes appear on your display?. You should be able to do this by holding down the odometer reset button and putting your key into the on position (last position before it cranks). Let me know if you get a code that pops up. You may want to also check your fuse panel for any blown fuses.
  2. brojim3
    12-03-2013 04:52 PM
    2009 Ram 1500 5.7
    Sluggish starting for the past several weeks. I replaced the original 4.5 year old battery and now it only clicks and the dash lights are going crazy. I tried tapping on the starter and shifting the transmission.
  3. Canadian Hemi Pride
    10-17-2013 05:26 PM
    Canadian Hemi Pride
    Hey welcome to the Z.. Glad to have you with us, if you need help or have any question feel free to post on my profile wall which can be found here
    -Canadian Hemi Pride.


All times are GMT -4. The time now is 02:54 PM.

= Copyright a Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.