DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > RogerRamJet
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Conversation Between RogerRamJet and Kentuckyram
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. RogerRamJet
    01-26-2014 11:39 PM
    RogerRamJet
    Hope you didn't get a lemon. Electronic parts go bad. Let's hope that it's just the computer and nothing else and when the dealership replaces it, all it well.
  2. Kentuckyram
    01-26-2014 05:50 PM
    Kentuckyram
    Hello, I posted about about my 2014 ram 4x2 hemi, engine light came on at 400 miles and 600 they have ordered a ECM. Just wondering if maybe you've heard of this happening. Just worried I got a lemon.
  3. RogerRamJet
    01-25-2014 09:48 PM
    RogerRamJet
    Did you know that you just joined the greatest Ram forum on the block? Of course you did, that's why you're here. Thanks for joining. To help you navigate through our great forum, many of the "how to" threads can be found here ! If you need some help with an issue about your Ram or the forum, I'll be happy to help or point you in the right direction. If you've got some knowledge and skills, please don't be shy. Let me know if there is anything I can help you with, I'll do my best to answer any questions you might have. Welcome to the RamforumZ!

    Roger

Advertisement







All times are GMT -4. The time now is 10:17 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors