DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum - View Profile: brandnew161
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > Members List


Notices


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
brandnew161 is on a distinguished road

brandnew161 brandnew161 is offline

Dodge Ram Forum Newcomer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. kwatson
    01-17-2010 01:37 PM
    kwatson
    Just a quick unrelated question for you. Is the frame on your '96 rusty? Mine is, and from what I can tell on other trucks araound my area, all th '94-'96 rams have frame rust, then '97 and up are fine.
    Hope you solve your 4WD problem. Sound like it may be a controler issue (since you have vacuum out of both lines - That's probably why it works normal when you push the gas, because there is less vacuum available the more you push the gas.), although, I have never delt with this type of problem. Hope I'm not too confusing. I have A.D.D. pretty bad! LOL
  2. SRTAndy
    01-14-2010 11:15 PM
    SRTAndy
    Welcome to the Z.

About Me

  • About brandnew161
    Gender
    Male
  • VEHICLE INFO
    Enter your vehicle info here!
    Engine
    1994-1995 359ci (5.9L) Cummins 12-valve Diesel I6 175hp 420lb/ft(manual), 160hp 400lb/ft(auto)

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 06-15-2014 06:29 AM
  • Join Date: 01-14-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 12:57 PM.


Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors