DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Members List
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

reward02 is on a distinguished road

reward02 reward02 is offline

Dodge Ram Forum Newcomer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. reward02
    09-26-2009 05:33 PM
    reward02
    Just installed a BiXenon Kit for my 2008 Dodge Ram 2500. My kit uses a relay harness and has two resistors. Lights work fine both low and high beam with no flickering. Problem is my "check engine" light just came on. Is this coincidence that somethings wrong not related to my HID install or has anyone else experienced this after installing BiXenons?

About Me

  • About reward02
    Location
    Manassas, VA
    Interests
    Camping & Fishing
    Occupation
    Government Analyst
    Gender
    Male
  • VEHICLE INFO
    Enter your vehicle info here!
    Vehicle
    2008 Dodge Ram, Quad Cab, 5.7
    Trim Level
    Laramie
    Color
    Silver

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-26-2009 05:34 PM
  • Join Date: 02-04-2009
  • Referrals: 0

Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 06:55 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors