DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Members List


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
United Radio
Bayou Goat Mounts

jck is on a distinguished road

jck jck is offline

Dodge Ram Forum Newcomer

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. brad12kx
    04-14-2011 12:32 AM
    brad12kx
    Great to have you here. Hope to see you around the forum.
  2. Toms Blue Ram 1500
    04-13-2011 06:14 PM
    Toms Blue Ram 1500
    Hey there , just checkin in to see how your doing enjoying the site . Theres a ton of information and over 23,000 members . So if theres anything you need , you can post up or shoot any of us Z staff a message and well be more than willing to help . Talk to ya soon . Tom
  3. jck
    04-12-2011 12:16 AM
    jck
    Thank you kindly.
  4. CajunDodge
    04-10-2011 12:19 PM
    CajunDodge
    Welcome to RamForumZ! Feel free to PM me or you can leave a message on my profile page if you need any help!

    - Cajun
  5. RedRam10
    04-10-2011 01:31 AM
    RedRam10
    A big Hello and a Warm Carolina Welcome! I'm sure you'll soon be enjoying all the best RAM ForumZ haZ to offer. From the looks of things below you are.
  6. jck
    04-09-2011 11:05 PM
    jck
    Up creek without a paddle.

    95K on the odometer. Truck had cam sensor replaced at 50K. But no other big issues otherwise. In park, at 4K rpm it begins to cut-out. In drive it starts to cut out around 2500-3000 rpm. Sometimes if I keep the throttle down it works past the misfire and rev's like normal only to fart a few seconds later. when placing in drive or reverse motor cuts out sometimes but will always starts right back up and idles ok.
  7. jck
    04-09-2011 10:58 PM
    jck
    Misfiring on 4.7l Ram (03)

    showing the following codes p0300,p00351,p0353,p0358,p0113,p0052. Changed the plugs recently along with water pump. Ran fine for a day. Then misfiring issue appeared. When I changed plugs, went with platinum (no reason). Changed again to Champion OEM. Still Misfiring. Replaced #8 coil pack. No improvment. Could this be a Crankshaft sensor? I am not on the right path, I feel.
  8. jck
    03-08-2011 01:31 AM
    jck
    Thank you. I am trying to solve a heating problem with my 03 ram. No interior Cab heat just blows cold air. Not sure how to post? I tried the other day but cannot locate it or see if someone responded.
  9. BlueJet
    03-06-2011 09:55 PM
    BlueJet
    Welcome to the Z family! If you have any questions or need help with anything feel free to ask!

About Me

  • About jck
    Location
    los angeles
    Gender
    Male
    Real Name?
    jason Kemp
  • VEHICLE INFO
    Enter your vehicle info here!
    Vehicle
    2008 dodge ram
    Color
    grey
    Engine
    2002-2007 287ci (4.7L) PowerTech V8 235hp 295lb/ft

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 04-12-2011 11:33 PM
  • Join Date: 03-06-2011
  • Referrals: 0

Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 07:46 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum