DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Electrical (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=199)
-   -   Mygig issues (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=101839)

LC Hauler 01-17-2012 09:21 PM

Mygig issues
 
so it is pretty cold here -29C and I started the truck and when I got in I noticed my radio presets are fine but my HDD is emtpy, no music files, no pics, the pics are easy to re enter but damn I had over 10hrs of music uploaded ..... ughhhh

anyone else have mygig issues in the extreme cold??

thinking I may run a small space heater in the truck tonight just to help take the edge off inside.

Stump3r 01-17-2012 10:13 PM

No problems here this morning at -32C but this summer I had something similar happen. After a couple hours of driving listening to the HD it would quit playing anything off the HD but still list all the songs. Then it would totally quit playing anything off the HD and all the songs would disappear. Now here is the fun part, turn the truck off let her sit for a half hour and boom it would work without error. Did that to me twice and the problem never showed again. Could just be the extreme cold causing the issue.

rcgreg 01-24-2012 01:25 PM

Sounds like a loose/bad connector. Cold makes the connecter shrink a little - and it no longer makes contact. Would be very hard to find though.


All times are GMT -4. The time now is 03:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger