DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Dodge Ram General Discussion (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   430 RHB no steaming audio or hand-free (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=115823)

rong 06-25-2012 07:06 PM

430 RHB no steaming audio or hand-free
 
Hi All,
I just got my new 2012 RAM 2500 after someone total'd my 2011 with 14K on it. Any way, I have the 430N RHB with the Uconnect. I have paired it to my iPhone 4 IOS 5.1.1.1 and the radio sees my phone and voice commands are working. The phone will dial from my contacts but the audio only comes from my phone never my radio. BT audio streaming does not work through the radio either. The radio has the phone icon and selected for BT streaming. I have tried pairing the device again but that did not help. Any help would be appreciated.
Thanks in advance

xsdbs 06-25-2012 08:56 PM

I have the iPhone 4S as well as the 4. I have to reboot my phone a couple times a month for various issues besides bluetooth. Give it a shot, press and hold both the power and home buttons till the white apple appears then let go of them. The phone will now reboot. After it's back up, try another call and the streaming audio.



Quote:

Originally Posted by rong (Post 829071)
Hi All,
I just got my new 2012 RAM 2500 after someone total'd my 2011 with 14K on it. Any way, I have the 430N RHB with the Uconnect. I have paired it to my iPhone 4 IOS 5.1.1.1 and the radio sees my phone and voice commands are working. The phone will dial from my contacts but the audio only comes from my phone never my radio. BT audio streaming does not work through the radio either. The radio has the phone icon and selected for BT streaming. I have tried pairing the device again but that did not help. Any help would be appreciated.
Thanks in advance


rong 06-26-2012 06:36 PM

Thanks much for the suggestion, that worked.

xsdbs 06-27-2012 03:51 PM

COOL, glad to help out. Just remember when it starts to do something differently, do a reboot. I have to reboot mine a couple times a month. Sometimes it doesn''t ring on incoming calls, chime with messages, and other things outside of the vehicle usage. :smileup:


Quote:

Originally Posted by rong (Post 829664)
Thanks much for the suggestion, that worked.



All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger