DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   2011 Dodge Ram Forum (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=117)
-   -   2011 Dodge Ram 1500 HID Problems! (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=116863)

Laramie Longhorn Kid 07-11-2012 01:38 PM

2011 Dodge Ram 1500 HID Problems!
 
Okay so on my truck I have my HIDS set up with the CANBUS ballast and a relay. They worked great for a while until l one day they wouldn't come on. I checked the fuse on the relay and it was blown so i replaced it and that fixed the problem. A couple of days later one of the ballast gave out so i replaced it with a new one and they worked perfectly fine again. But now they won't come on again and i checked the fuse and its not blown. But one time that i did try to turn them on they just flickered and only one came on. I dont know whats wrong. All of my connections are good and im running CANBUS ballasts and a relay. Any help would be greatly appreciated. MAybe a blown fuse under the hood? Or maybe i need to get rid of the relay? Or maybe the auto lights feauture is messing it up? The HIDS in my fogs still work perfectly.

stricnine 07-11-2012 11:12 PM

I just ordered the retro solutions kit and the directions specifically state to disable the auto on light feature. Give that a try.


All times are GMT -4. The time now is 02:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger