DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Electrical (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=199)
-   -   tmps light on (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=121151)

crghayes61 09-08-2012 11:43 PM

tmps light on
 
just changed plugs (e3's) at 35000 miles truck running great.but now iv noticed the tpms light comes on and goes off and back on again.can the e3 plugs i put in have anything to do with it. checked all tires pressure is fine even the display on dash is showing pressure in good in all tires . any advice would be appreciated thanks

moparornocar72 09-09-2012 08:51 PM

this is a random question but do you have HID's or did u disconnect the battery when changing the spark plugs?>

crghayes61 09-09-2012 09:32 PM

no HID and didnt disconnect battery

moparornocar72 09-09-2012 11:51 PM

That's weird. Are all ur sensors reading numbers on the evic if u have it?

crghayes61 09-10-2012 12:09 PM

yeah the display shows all the tires and their pressure and one of the tires was a little low . so i top off all tires at 35psi . now when i drive above 15 mph the light goes off on dash and the display shows the updated psi in the tires. but when i slow down or stop the light comes back on and the display shows the psi before i topped the tires off . and iv drove for 20 minutes above 15 mph but it still reverts back to the psi before i topped off tires


All times are GMT -4. The time now is 09:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger