DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   2011 Dodge Ram Forum (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=117)
-   -   service 4wd light (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=131264)

ramrod9867 01-19-2013 03:53 PM

service 4wd light
 
Service 4wd light came on after a year of owning the car. last winter Was the first time i used the 4wd, to my memory i had it in 4wd low and possibly drove around 30-40 mphs. Could driving fast in that drive be the problem?

RamTech 01-20-2013 09:40 AM

No, a problem with one of the modules is far more likely. I presume the truck is still under warranty, so take it to a dealer for service.

Chunkem 01-20-2013 11:20 AM

I had the same thing happen and it was a module.....Let us know how you make out....

Rocky Harbour 01-22-2013 10:49 AM

I had the same happen to my vehicle at 5,000 kms. The dealer replaced a defective wheel speed sensor.

huntergreen 01-23-2013 05:39 PM

30 to 40 mph in 4wd lo might be a bit too fast for low gear. i always stay under 20 mph. if i can go faster, then i don't need lo gear.

bulliesmt77 01-31-2013 12:52 PM

Agreed 4low is for crawling......not driving that fast.


All times are GMT -4. The time now is 11:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger