DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Mopar Online Parts - Dodge Ram Accessories! (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=133)
-   -   2012 aux switch panel (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=139377)

tkjones2 04-14-2013 09:58 AM

2012 aux switch panel
 
Benny:
i have a 2012 outdoorsman with the pre cloth 60/40 bench and column shift and manual ac controls. i have seen on a ebay a aux switch panel that fits below the heat/ac controls. it appears you pop out a panel that says ram and this fits in place with 4 aux switches. can you get me a part number and price on these and avaialbility please

and a picture would be aweseom if anyone has one installed


thanks again

1500ram12 04-14-2013 11:53 AM

switch plate
http://www.factorymoparparts.com/5164912ac.html

Mopar Online Parts 04-15-2013 04:56 PM

Quote:

Originally Posted by tkjones2 (Post 1069271)
Benny:
i have a 2012 outdoorsman with the pre cloth 60/40 bench and column shift and manual ac controls. i have seen on a ebay a aux switch panel that fits below the heat/ac controls. it appears you pop out a panel that says ram and this fits in place with 4 aux switches. can you get me a part number and price on these and avaialbility please

and a picture would be aweseom if anyone has one installed


thanks again

For a switch panel with only Aux switches in it like this http://i1207.photobucket.com/albums/...m/9da4dc20.jpg

It is part number 5164912AC and sells for 84.24 available here http://moparonlineparts.com/oemparts...5164912AC.html

These are available to ship within 1-2 days

Thank you

Kcbigbadram 04-20-2013 02:38 PM

What all can you run with these? Extra set of lights, train horns? Would be much better looking then switches all over
Is there any other parts needed to make it work?

Ram725 04-20-2013 05:13 PM

Quote:

Originally Posted by Kcbigbadram (Post 1075556)
What all can you run with these? Extra set of lights, train horns? Would be much better looking then switches all over
Is there any other parts needed to make it work?

Yup. I plan on running my rigids through it.

You can run airbags, horns, lights, etc all through it.

Kcbigbadram 04-20-2013 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by Ram725 (Post 1075616)
Yup. I plan on running my rigids through it.

You can run airbags, horns, lights, etc all through it.

Sweet. I know what I'll be getting when the time comes. Do they make them with more than 4 inputs?

1500ram12 04-21-2013 05:45 AM

Quote:

Originally Posted by Kcbigbadram (Post 1075898)
Sweet. I know what I'll be getting when the time comes. Do they make them with more than 4 inputs?

Nope, just the 4. Not sure why tho

Mopar Online Parts 04-22-2013 12:01 PM

There are panels available with more switches up to 7 of them but they are not blank

http://www.bechapun.com/CRAIGSLIST/2...ack-38K/22.JPG

http://www.bechapun.com/CRAIGSLIST/2...ack-38K/30.JPG

It may be possible to have the icons removed and a custom label placed over them

GTyankee 04-22-2013 12:35 PM

Those switches were used on the 2500 & 3500 Rams too

I would have used one of them, if they had been available in early 2009
I don't have the 4 wheel drive, so i just used that cubby for my switches

http://imageshack.us/a/img101/7560/r...rdamage011.jpg

Jon3sgte 04-24-2013 03:01 PM

Does the panel come with the 4 switches or do you buy them seperately?


All times are GMT -4. The time now is 11:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger