DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   2011 Dodge Ram Forum (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=117)
-   -   Back up camera stopped working! (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=141827)

TBILLIOT 05-09-2013 11:04 PM

Back up camera stopped working!
 
My back up camera does not show up anymore but the sensors still beep off,has this happened to anyone else and if so how did you fix it?

LeftCoast 05-12-2013 01:05 PM

Maybe try unplugging and replugging it? I think there is a spot that unplugs at the bottom of the tailgate on the inside. ( so that you could remove the tailgate.) Otherwise maybe it died. Should be covered under warranty.

topgun 05-12-2013 10:35 PM

Is the screen dark when you go into reverse? If not, then you may of inadvertently turned the camera off in the radio settings. If it is dark, then as mentioned above, you can check the tailgate plug.

The camera and backup sensors are 2 different systems so they have no effect on one another.

TBILLIOT 05-14-2013 09:06 PM

It stays on whatever screen its on instead of going to the camera...i'll try to unplug it...as being covered under warranty,i have a lock pick on it so im pretty sure it wont be covered

TBILLIOT 05-14-2013 09:09 PM

I can turn the back up camera on through my radio but when i put it in reverse it doesnt ingage...my cousin said his did the same thing but it started working again..mines been out around 2 weeks so far


All times are GMT -4. The time now is 08:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger