DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Dodge Ram General Discussion (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   '10 Laramie - key/ignition module markings from factory? (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=148138)

hpc3 07-21-2013 03:02 PM

'10 Laramie - key/ignition module markings from factory?
 
Question for the Gen4 remote start owner base... my truck turned 3yrs old last month and just like clockwork has a remote/unlock issue that has manifested. In particular the truck will not unlock with either of the original key fobs. Remote start works, lock works, the issue is with the unlock function for some reason or another. Truck was recently in to the dealership and "cannot reproduce issue" was the result. Nothing was replaced that I know of.

Flash forward a week or so to today and I notice some electrical tape in the floor board. I pulled the driver's knee panel to check for loose looms/wires and nothing looks out of place. I also checked the ignition/key module for loose plugs/wires. There are some white/silver markings on the ignition housing - x and a couple of dots. I'm not sure if this is something the factory did or if my tech did this. Has anyone else seen these or know what they represent? Going to get new batteries for both remotes today to see if that helps... likely heading back to the dealership this week for another diagnosis.

TIA for any help.


All times are GMT -4. The time now is 02:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger