DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   5.9L V8 Specific Topics (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=173)
-   -   no spark? (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=148174)

christopher.l.manson 07-21-2013 10:43 PM

no spark?
 
I have a 98 ram 1500. I just replaced head, plenum, intake, header, throttle body, valve cover gaskets, as well as new cap rotor wires and coil with adapter. got everything together and the truck started up with no problem and was able to go to autozone to check a engine light witch was the coolant temperature sensor and get some o rings for a coolant leak. fixed both problems and now truck wont start and have no spark. checked all fused and not finding any burnt what else could it be

Screamintrashcan 07-25-2013 08:48 PM

Try slaving in your old ignition coil, for starters...

christopher.l.manson 07-28-2013 09:31 AM

I ended up getting a new pcm/ecm from the junk yard and it started right up.

Screamintrashcan 07-28-2013 01:08 PM

Excellent! Seems no-one ever replies with their cure, Someone down the road will see this, and it will hopefully point them in the right direction! Congrats on the fix!

Warlock III 07-28-2013 01:41 PM

Thanks for posting up :rep:


All times are GMT -4. The time now is 12:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger