DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   2013 Dodge Ram Forum (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=241)
-   -   I have several issues with 2013 Laramie Longhorn edition (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=152886)

rldunbar20 09-13-2013 07:11 PM

I have several issues with 2013 Laramie Longhorn edition
 
#1. The Satellite Loses reception for minutes at a time with nothing in the way of the antenna. I called Sirius xm and there was no problem there.

#2. I get the message thru my email telling me that the request could not be processed, when i try to unlock, lock, start, turn on or off engine, or sound horn with the Uconnect app. i called Uconnect and spent hours on the phone starting restarting. deactivating and activating the service and app. Nothing seems to work.

could anyone help me with a fix or do i need a new radio im still under warranty

GTyankee 09-13-2013 07:21 PM

several members have had issues with the APPS
hopefully some of them will have the answers

Chunkem 09-13-2013 07:44 PM

Mine actually turned off and I was unable to do anything. I went back out about 10 minutes later and it has worked ever since......

VegasR1 09-13-2013 07:56 PM

I've seen several revisions of the app in recent weeks. Hopefully that's a sign that Chrysler is at least trying to improve the situation.

Leveil22 09-13-2013 08:31 PM

Sometimes I have to remove app and reinstall


All times are GMT -4. The time now is 06:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger