DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Electrical (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Help...no cruise, no odometer, no speedo.... (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=152963)

rfins 09-14-2013 05:42 PM

Help...no cruise, no odometer, no speedo....
 
Odometer is out, so is speedo and cruise doesn't work........

Any ideas on what to look for?

RogerRamJet 09-14-2013 06:38 PM

Quote:

Originally Posted by rfins (Post 1199710)
Odometer is out, so is speedo and cruise doesn't work........

Any ideas on what to look for?

A new truck!

What's the background on the failures? Suddenly? Cutting in and out? How long have they been out?

Could be your cluster, could be your PCM, could be something in the cluster.

rfins 09-15-2013 08:02 AM

Quote:

Originally Posted by RogerRamJet (Post 1199742)
A new truck!

What's the background on the failures? Suddenly? Cutting in and out? How long have they been out?

Could be your cluster, could be your PCM, could be something in the cluster.


Was pretty sudden.....but a few months ago I had some sporadic flashing-working of the speedo and odometer.

Another brick 03-11-2014 10:06 PM

Just replaced the Variable Speed Sensor on the rear end from an internet source. cured the speedo, odometer, 4 wheel drive, brake warning & ABS lights for about $17.

The cruise control (a problem I had too) was due to broken vacuum line from servo to firewall.
Goode luck


All times are GMT -4. The time now is 07:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger