DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Electrical (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=199)
-   -   No EVIC System Settings (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=155752)

fastback 10-15-2013 11:43 AM

No EVIC System Settings
 
So my 13 Ram 1500 Express 3.0 uconnect doesn't have a systems settings or so called customer settings menu on the EVIC. Myself and the dealer tried to figure it out so I can shut off the headlights when locking and the radio shutdown delay. Well, they couldn't figure it out and have a call in to Chrysler to see whats going on. We tried leaving it in park when running, trying it with the key on only, even tried to see if when the ebrake is on if it would "bring up" the menu option. Any ideas. Thanks.

Whiplash 10-16-2013 07:00 AM

i don't believe (looking at the manual anyway) the 3.0 has any evic interaction. If i read right any changes you'd be able to make would be done only thru the steering wheel ^v<> (it was like that on my '11). Whatever changes you'd have access to would be displayed on the cluster

fastback 10-17-2013 07:48 AM

Update, the dealer called and said I should have the menu option and Chrysler is sending them a software update CD for my truck which will take care of it no problem. I'm happy again.

RogerRamJet 10-17-2013 11:16 AM

Quote:

Originally Posted by fastback (Post 1223025)
Update, the dealer called and said I should have the menu option and Chrysler is sending them a software update CD for my truck which will take care of it no problem. I'm happy again.

Always good to be happy. Thanks for the update.


All times are GMT -4. The time now is 05:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger