DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum (http://www.ramforumz.com/index.php)
-   Custom Dodge Ram Performance Mods - Engine - 5.7 HEMI V8 (http://www.ramforumz.com/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Bully Dog Update A025 (http://www.ramforumz.com/showthread.php?t=160705)

ttredraider78 12-12-2013 07:16 PM

Bully Dog Update A025
 
Just FYI.....this seems to be the best update yet. My truck has always felt pretty quick but now it feels really good! Quicker throttle response and really throws me into the seat now!

0321Devildog 12-13-2013 07:05 AM

Does these updated tunes come through the "Update Client"? How did you find out and get yours? I sent BD an email last night to send me the latest tune. I went through the update client first but after updating it still says I'm running A019. Thanks for the info.

ttredraider78 12-13-2013 05:51 PM

just call their customer service and they email it directly to you with instructions. they are very fast too.

0321Devildog 12-13-2013 06:32 PM

Yeah I did. Just got back from the test drive, even though it takes a couple days for it to really get adjusted, it definitely has more power and acceleration. Also holds 1st and 2nd gear longer during normal driving. One thing I noticed though, down I don't have a trans. temp. reading, just says "0". If you don't care check yours. I'm with you though, by far the best update yet!!

Devildog

grizzly660 12-13-2013 06:44 PM

Question! I just update the bully dog 40430 to A025 from A022. Do I have to put the RAM back to stock before I install the new software in.
Thanks.

0321Devildog 12-13-2013 06:48 PM

You needed to put it back to stock before you updated the programmer. I have a feeling it didn't take.

grizzly660 12-13-2013 07:32 PM

Ho! Boy! Lucky me I have a my old A022 software card so I will put it back to stock with my old one A022 and then use my new card for the new one A025.

Thanks.

0321Devildog 12-13-2013 07:43 PM

After updating your programmer and while it's still hooked to the computer, go to the menu, then scroll down to "show settings" that'll tell you the version and tune you have.

ttredraider78 12-13-2013 07:55 PM

ive never returned mine to stock when doing updates. I just update my tuner sd card from my laptop and then reinstall it in the BD, then my truck, and load the tune. Devildog....I haven't looked at the trans temp setting on the BD as I have that in my EVIC screen. If I can remember, I'll look at it on the BD and see what it says.

grizzly660 12-13-2013 08:25 PM

Thanks ttredraider78
So what you are saying is just update the tuner sd card from my laptop and then reinstall it in the BD, then my truck, and load the tune by pushing the install download button on the BD. And doing this that way it will just over right the tune of A022 already install.Does that mean lest flashing to the ECM that way! just a guess LOL.
Thanks.


All times are GMT -4. The time now is 09:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger