DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum - Search Results
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > Search Forums


Notices


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: devsoul
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-21-2011, 03:38 PM
Replies: 26
Views: 6,751
Posted By devsoul
Mine did not have any clamps holding the exhaust...

Mine did not have any clamps holding the exhaust together. Looks like the front part was factory crimped and the back is all welded. It was either cut a hole in it or cut the exhaust pipe to get to...
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-21-2011, 03:06 PM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
This answers the problem I was...

This answers the problem I was having-http://www.justanswer.com/dodge/4qgod-dodge-ram-1500-4x4-02-1500-5-9-gas-150000-mi-runs-rough-within.html
Thanks to deanthecrabman!
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-21-2011, 02:24 PM
Replies: 26
Views: 6,751
Posted By devsoul
I was having some issues with mine running rough...

I was having some issues with mine running rough after start up and was told it might be a plugged converter. I took a dremel with cut off wheels and cut about a 2" square out of the side of the...
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-21-2011, 09:53 AM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
It ran fine all the way to work this morning

It ran fine all the way to work this morning
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-20-2011, 10:28 PM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
Problem solved, almost!

Here we go.
I took the truck and had my cut out welded back in the converter. I had an idea on my way home that since my converter was empty I didn't need the new O2 sensor I just put in. I thought...
Forum: Newbie Checkin! 07-20-2011, 01:22 PM
Replies: 7
Views: 249
Posted By devsoul
Picture of my truck.

Here is a picture of my truck. Just a Plain Jane Dodge, nothing special!



http://www.ramforumz.com/attachment.php?attachmentid=20169&stc=1&d=1311182360
Forum: Newbie Checkin! 07-19-2011, 10:36 PM
Replies: 7
Views: 249
Posted By devsoul
Newbie Here

Hello everyone. I am new to this forum and forums in general. I have couple of posts started and would like any advice that I can get.
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 10:18 PM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
I am taking it to a garage after work tomorrow to...

I am taking it to a garage after work tomorrow to have my cut out welded back in the converter. I will stop and get a small methane torch, if it is a blown gasket causing a vacuum leak I should be...
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 01:31 PM
Replies: 1
Views: 679
Posted By devsoul
Programmer?

Where would be a good place to find a used prgrammer for my '99?
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 12:06 PM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
P0420 Catalyst Effect

P0420 Catalyst Effect
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 09:47 AM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
Wouldn't a bad O2 sensor throw a code? The only...

Wouldn't a bad O2 sensor throw a code? The only code I get is effect catalyst effect.
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 09:03 AM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
I drove it in to work this morning with the...

I drove it in to work this morning with the converter still open and had the same issue. Apparently the exhaust was not plugged.
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-19-2011, 08:51 AM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
It was the one after the converter. I was getting...

It was the one after the converter. I was getting a catalyst effect code so I thought that was the one to change.

It does seem to either be temp. or time related. It is very consistant when it...
Forum: 5.9L V8 Specific Topics 07-18-2011, 11:12 PM
Replies: 18
Views: 6,681
Posted By devsoul
Sucking sound after running

I am in need of some advice. My truck runs rough and is sucking massive amount of air through the IAC. It always starts and idles fine but after a few minutes it starts to run rough and sounds like...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump


Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 05:53 AM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors