DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Search Forums
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: cmollica
Forum: 4th Gen UConnect 12-17-2013, 06:08 PM
Replies: 143
Views: 18,591
Posted By cmollica
uConnect and EVERYTHING associated with it is the...

uConnect and EVERYTHING associated with it is the worst thing ever to happen to RAM. Every auto manufacturer has some sort of “infotainment" system now. I rent a lot of cars, and have used them all....
Forum: 2013 Dodge Ram Forum 11-19-2013, 06:37 PM
Replies: 25
Views: 3,858
Posted By cmollica
I managed to find a VIN for a truck sitting at my...

I managed to find a VIN for a truck sitting at my local dealer (by checking their website). You need to ensure that the truck you "borrow" the VIN from has the 8.4 radio.
Forum: 2013 Dodge Ram Forum 06-27-2013, 09:13 PM
Replies: 12
Views: 3,542
Posted By cmollica
hold down the temp "up" and temp "down buttons at...

hold down the temp "up" and temp "down buttons at the same time for about 5 seconds. this puts you into setup mode. one of the selections is a radio reset. it works.
Forum: 2013 Dodge Ram Forum 05-18-2013, 07:28 PM
Replies: 7
Views: 955
Posted By cmollica
a few cut and shaped pieces of 3/16" plexi should...

a few cut and shaped pieces of 3/16" plexi should do the job.....very cheap!
Forum: 2013 Dodge Ram Forum 04-17-2013, 08:00 PM
Replies: 14
Views: 1,301
Posted By cmollica
I have an Moto Droid Razr M.....I am able to...

I have an Moto Droid Razr M.....I am able to receive and send text messages through the 8.4N with no problems
Forum: 2013 Dodge Ram Forum 03-20-2013, 07:58 PM
Replies: 41
Views: 4,699
Posted By cmollica
I had massive REBOOT issues with mine right off...

I had massive REBOOT issues with mine right off the line. My dealer replaced it with a new one......has worked perfectly since the swap. 2000 miles.

Make sure you force the issue for a NEW one...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 06:42 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors