DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Search Forums
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: formulafan
Forum: Dodge Ram Pictures - Photos 03-29-2012, 08:08 PM
Replies: 1,993
Views: 455,123
Posted By formulafan
I don't have any good or up to date pics of my...

I don't have any good or up to date pics of my Ram but here's some of my sisters truck. It's way nicer than mine anyway. And yes i did say my sisters! :158:
Forum: 4.7L PowerTech V8 Specific Topics 03-29-2012, 07:36 PM
Replies: 9
Views: 656
Posted By formulafan
Thanks for your help guys i will be changing the...

Thanks for your help guys i will be changing the battery. I'm glad that it wasn't something more serious (expensive). I've only owned the truck for 4yrs but know the history of it & sure its the...
Forum: 4.7L PowerTech V8 Specific Topics 03-26-2012, 07:30 PM
Replies: 9
Views: 656
Posted By formulafan
Well as of today the truck starts & runs fine &...

Well as of today the truck starts & runs fine & the volt gauge is reading the same as it did before this problem. I think you might be right about the battery being the problem, but i was wondering...
Forum: 4.7L PowerTech V8 Specific Topics 03-24-2012, 09:29 PM
Replies: 9
Views: 656
Posted By formulafan
Thanks for the advice, just after i posted my...

Thanks for the advice, just after i posted my message my fatherinlaw came by he had a volt meter & checked the battery it read 1.6volts. So we boosted it with his truck and my truck fired right up &...
Forum: 4.7L PowerTech V8 Specific Topics 03-24-2012, 03:14 PM
Replies: 9
Views: 656
Posted By formulafan
My truck is dead.

Hi guys, I hope someone can help me? When i went to start my truck nothing works, no lights,radio,horn,nothing, just a red flashing light in the gauge cluster beside the temp gauge. I tryed boosting...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 05:54 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors