View Single Post
  #23  
Old 02-11-2013, 05:28 PM
Arth's Avatar
Arth Arth is offline
Dodge Ram Forum Member


 
Join Date: Jan 2012
Location: North Carolina
Posts: 2,886
Gender: Male
Vehicle: 2010 Ram 2500 Crew Cab 4x4
Trim Level: Laramie
Color: Inferno Red Crystal Pearl
Engine: 2007-2011 409ci (6.7L) Cummins Turbo Diesel 350hp 650lb/ft
Rep Power: 8
Rep:2006
Arth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by NeverEnuff View Post
I believe everything is wired correctly. Everything works like it should. I think the extra load by having the lights on makes it happen. What kind of load equilizer did you use? The ones I bought espically made for this kind of thing are stamped 25 watt 6.2 ohms. I will wait for your write up later on and see if I can figure it out.
When he posts up his write up, which I have read and won't steal anyone's thunder, you can make sure you've got it right.

I am still on the fence about this because of the overall cost...I still have to pickup parts even after blowing $400. Maybe I should wait for more to pop up on ebay like the headlights did.
__________________

See my old Mod thread and it's Journey here

Current Mod thread here
Reply With Quote