View Single Post
  #61  
Old 02-20-2013, 11:39 AM
Hermes1's Avatar
Hermes1 Hermes1 is offline
Dodge Ram Forum Member

 
Join Date: Jan 2013
Location: Phoenix, AZ
Age: 60
Posts: 2,567
Gender: Male
Vehicle: 2012 Ram 1500 4WD Quad Cab
Trim Level: Sport
Color: Flame Red
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 8
Rep:2549
Hermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond reputeHermes1 has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by GTyankee View Post
As i mentioned earlier, i just had the
Check Engine Light came on
so i couldn't use the Remote Start

From what i understand, in Australia & New Zealand, they don't have 5w-20, but they do have 0w-20
Australia has temperatures that are much like Afghanistan, 130 - 140F in mid summer

Yes I recall your post and was a wake-up call to the potential pitfalls of using other viscosities. I was curious to know if others who have experienced problems using other viscosities, had the same or different issues.

It is interesting if the temps get as high as mentioned they have 0W-20, I would think they would have at least 5W-20.
__________________
Regards, Bruce
Sure you can take my truck, the door is un-locked and the keys are under my Akita.
Reply With Quote