View Single Post
  #11  
Old 02-24-2013, 01:05 AM
GTyankee's Avatar
GTyankee GTyankee is offline
Dodge Ram Forum Senior Member

 
Join Date: Dec 2009
Location: San Diego East County, Ca
Posts: 24,461
Gender: Male
Vehicle: 2009 Dodge Ram 1500/2016 Ram
Trim Level: quad cab SLT
Color: sunburst orange pearl, both trucks !!
Rep Power: 24
Rep:2797
GTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond repute
Default

did you change oil light come on ?
or did the see dealer for service light come on ?

if the check engine light came on, your remote start would not work

when they put 10w-30 motor oil in my engine with MDS, i had all kinds of different lights come on. They put in the 5w-20 & everything has worked correctly since then

My change oil or service engine comes on at 2800 miles every time, i just reset it & go to 5000 miles
__________________
2009 Ram 1500 SLT QC, HEMI , 3.55 axle, Bushwacker flares, soft tonneau, Line_X, DEBO Step, Mag-Hytec, Weathertech mats

2016 Ram 3.0 diesel 3.55 w/LSD, G2 tonneau, Line-X, Weathertech mats, Mag-Hytec differential cover, Nfab bars, CB radio, Autonet wi-fi router, EGR bug deflector
Reply With Quote