Thread: Oem antenna
View Single Post
  #8  
Old 09-26-2013, 10:35 PM
finny872 finny872 is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Jul 2013
Location: MN
Age: 27
Posts: 19
Gender: Male
Vehicle: 2013 Dodge Ram Sport
Trim Level: Sport
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
finny872 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by lbram81 View Post
Your timing of this post couldn't be better!


So I myself was at the dealer about a month ago and they ran my truck through there automatic wash, (without my knowledge). I get home and notice my antenna was bent, called them right away and they ordered me a new base and all. In the meantime, I had a small 6'' black antenna I put on which I actually liked.

Went out of town last weekend (with my little black antenna on). My ride was 3 hours both ways. THE ENTIRE 3 HOURS THERE AND BACK MY TRUCK WHISTLED!!! Sounded as if there was an air leak in the windshield somewhere! DROVE ME AND MY OCCUPANTS NUTS!!! Called dealer and told them what it was doing, they said bring it in.

So this week was able to head to dealer. On my way there and all of the sudden it hits me: The factory antenna is designed to be silent at highway speeds! Pulled over, put on factory antenna, got up to about 80 mph, it was silent. Pulled over again, put on little black antenna, got back up to 80 mph, whistling like crazy!

Problem solved. Threw little black antenna in the back seat, had dealer replace antenna parts they ordered, all is good........


Did the wash cause any body damage to your truck? Mine now has three small ripples above the plastic antenna mount. I tried taking a photo but it's very hard to see.
Reply With Quote