View Single Post
  #5  
Old 11-19-2013, 11:21 AM
gonefishin776's Avatar
gonefishin776 gonefishin776 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member

 
Join Date: Jul 2012
Location: Stafford, Virginia
Age: 25
Posts: 5,914
Gender: Male
Vehicle: 2007 Dodge Ram 1500
Trim Level: SLT
Color: Patriot Blue
Engine: 2003-2008 345ci (5.7L) Hemi V8 345hp 375lb/ft
Rep Power: 8
Rep:1900
gonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant futuregonefishin776 has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by dlr View Post
That's kind of what I thought but I don't remember it dropping this much last year. I will have to check my air filter but I would'nt think I would need plugs yet. I just turned 14,000 miles. I forgot to mention that in the original post.
gotcha. check ur tire pressure, make sure it's where it should be. low temps could be causing them to run a little low on pressure which doesn't help MPG
__________________
JVC Arsenal KD, Bilstein 5100 adjustables [maxed], aFe Stage 2 Air Intake, Superchips 3865, Husky Floor Mats, Saddleman Camo Seat Covers, Flowmaster 40 Series Muffler SI/DO, 20 % Tint. 35x12.5x17 Federal Couragia M/T, 17x8.5 VTEC Warlord wheels, -12mm offest.
Reply With Quote