View Single Post
  #7  
Old 03-05-2010, 05:58 AM
CajunDodge's Avatar
CajunDodge CajunDodge is offline
Administrator




 
Join Date: Jan 2009
Location: Morgan City, LA
Age: 38
Posts: 45,015
Gender: Female
Vehicle: 2008 Dodge RAM 1500
Trim Level: ST SWB Regular Cab
Color: Bright Silver Metallic
Engine: 2002-2008 226ci (3.7L) Magnum/PowerTech V6 215hp 235lb/ft
Rep Power: 36
Rep:4010
CajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond reputeCajunDodge has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by Remerson228 View Post
Sounds like someone put in the wrong fluid possibly causing the failure.
Was wondering that myself, didn't sound right to me, but we did the rack on my ex's Dak, took about an hour, and then we aligned it ourselves, took it to the shop to check it against the machine, and our handywork was well within spec. Good luck!

- Cajun
__________________
CajunDodge - 2008 Dodge RAM 1500 ST SWB, Bright Silver Metallic, Magnum V-6

New to RamForumZ? Introduce yourself in the NEWBIE CHECKIN!
Need help? PM me or leave a message on my PROFILE PAGE!
Enjoy RamForumZ? Support your forum and become a SITE SUPPORTER today!
Like a member's post? Let 'em know and add some REP POINTS!
Please be sure you understand the Ram ForumZ RULES!

Who Dat Nation Super Bowl XLIV Champions - Geaux Saints!!!

ASE certified Automotive Parts Specialist
Reply With Quote