View Single Post
  #2  
Old 03-30-2011, 01:48 AM
brad12kx's Avatar
brad12kx brad12kx is offline
Just some guy in Canada


 
Join Date: Apr 2010
Location: Brandon, MB
Posts: 22,792
Gender: Male
Vehicle: 2010 Ram 1500 QC
Trim Level: Sport
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 21
Rep:2581
brad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond reputebrad12kx has a reputation beyond repute
Default

Although your probably not going to what to hear this...LOL...put your truck back to 100% factory. Remove the Pioneer and install the factory unit with no aftermarket stuff, and see if the problem returns. If it does, then you at least have a good case for a warranty claim. If the problem does not come back, you may have to look into what the aftermarket stuff is NOT doing correctly.
__________________
brad

Interested in one of my mods?
If it's underlined, it's a link to that mods thread.

2010 Ram 1500 Hemi Sport, 3.92, Leather, NAV, Alpine, Sunroof, Trailer tow, Brake Contoller, Rear Cam
Mods - 3M clear protect, Decals removed, Electric Tailgate Lock, Tow Hooks, Skid Plates, Bed Rug, Pace Edwards Bedlocker Electric Tonneau, Timbren Rear SES, Tinted Tail Lights, Debadged, Grill Blacked Out, Shorty Antenna, Black Chromed Emblems, Lightly tinted front windows, DS Predator, Cabin Air Filter, K&N Drop In, Mufflex (Magnaflo) DOD24M, Sonnax line pressure booster, Volant CAI
Reply With Quote