View Single Post
  #3  
Old 06-28-2011, 11:24 PM
cosbourn's Avatar
cosbourn cosbourn is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Aug 2010
Location: Fayetteville, AR
Posts: 943
Gender: Male
Vehicle: 2004 Dodge Ram QC 4x4
Trim Level: SLT
Color: Red
Engine: 2003-2008 345ci (5.7L) Hemi V8 345hp 375lb/ft
Rep Power: 5
Rep:83
cosbourn will become famous soon enough
Default

any luck esemans? I'm having a similar problem in my '04 4x4. Happens at 40 mph and around 65mph. Seems to be intermittent, like 3/5 times that i hit those speeds. I can speed up or slow down in between those speeds and it goes away. I did the same thing and balanced my tires, that didnt help. Rotated them to take them out of the pool of problems, still had the same problem. I haven't lost a driveshaft weight and my u joints seem to not have any slack in them? I have a relatively annoying pinion seal leak that has made itself very apparent the last 6 months that makes me think it's driveline attributed. What blows my mind is that when I haul anything north of 500lb's plus myself it does not have any vibration..Any advice or info anyone? Similar experience with this? ...I'm about to lose my mind over this whole thing.
__________________
Westin Ultimate Bull Bar w/ IPF 968CSG lights, Husky Mud Flaps, Bedlined GoRhino Dominator II steps, Bedlined Fuel Door, RBP Pedal-Covers, Clarion CZ300, Composite BFI (#71) w/ 8" Tall Amsoil Filter + K&N Drycharger Prefilter, AirRam Scoop, Flex-a-Lite 183, dumped Aeroturbine 3030XL
Reply With Quote