View Single Post
  #6  
Old 07-05-2012, 11:27 PM
GTyankee's Avatar
GTyankee GTyankee is offline
Dodge Ram Forum Member

 
Join Date: Dec 2009
Location: San Diego East County, Ca
Posts: 18,853
Gender: Male
Vehicle: 2009 Dodge Ram 1500 2X4
Trim Level: quad cab SLT
Color: sunburst orange pearl
Rep Power: 19
Rep:2615
GTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond reputeGTyankee has a reputation beyond repute
Default

one time my Remote Start would not work
so i used the remote to unlock the doors & used the key to start it
when i did the SEE DEALER light came on
I was surprised because i had just had it in a couple days before for servicing

The Service Writer was also surprised to see me
They did a code check & it came through as a Drive ability issue, due to incorrect oil viscosity, turns out that a tech had used 10W-30, instead of 5W-20
__________________
Ram 1500 SLT Quad cab, 5.7 HEMI(R) MDS VCT, 5 speed auto 545RFE, 3.55 differential gears, 18" Magnaflow muffler, EGR bug deflector, Bushwacker fender flares, customized Nfab nerf bars, CB radio, Autonet wi-fi router, custom soft tonneau cover, Line_X bedliner, DEBO Step, build date 10/15/08 a Wednesday built vehicle
Reply With Quote