View Single Post
  #118  
Old 07-31-2012, 08:50 AM
jacksonsnorth's Avatar
jacksonsnorth jacksonsnorth is offline
Dodge Ram Forum Member

 
Join Date: Feb 2012
Location: Maine
Age: 53
Posts: 1,297
Gender: Male
Vehicle: 2012 Dodge Ram 1500 QC 4wd
Trim Level: Express
Color: Deep Cherry Red Crystal Pearl
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:69
jacksonsnorth will become famous soon enough
Default

So I spoke with my Service manager and he tells me he had a long conversation with the engineer rep at Chrysler last night before he left the shop. It seems they both believe that my issue is the TIPM. They are flying one in for my truck and it will be here at noon today. They will have it for 2 hours or so and they assure me, they believe this is my problem. I stressed to him that I will give them this last opportunity to fix this issue, (try number 5), and if it does not work they will be sending it back to Chrysler and I expect a replacement.
Do yo think I am being fair?
I think I have bent over backwards to get this issue fixed and work with them. (Especially considering the homemade wires an lights etc, and driving around doing their diagnostics on a rolling computer diagnostic center that does not work)
Keep your fingers crossed and wish me luck, I really hope for my sake, and others with this issue, that this is the fix.
__________________
The Rammin' Fool from Maine
Stubby Antenna, Bed Net, Toyo Open Country tires, Bilstein 5100 Ride Height adjustable set at 2.1 ..Tow Hooks in house ready for install. More to come!
Reply With Quote