View Single Post
  #2  
Old 12-09-2012, 07:38 AM
Excoastie's Avatar
Excoastie Excoastie is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!

 
Join Date: Aug 2008
Location: Bossier City, LA
Age: 42
Posts: 3,445
Gender: Male
Vehicle: 2014 VW Jetta GLI
Color: Metalic Black
Rep Power: 10
Rep:1358
Excoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud ofExcoastie has much to be proud of
Default

I'm not familiar with your specific truck, nor the head unit that you're referring to, so please understand why I'm throwing stupid questions out there.

I'm guessing that this is a OEM head unit that you installed in your truck. correct?

If so I'd check all of the connections yet again, especially the ground, concentrating on the Sirius unit, as everything else seems to work great. It almost sounds like you've got an intermittent ground loop type of thing similar to what you get when you badly install a cheap amp.


Hopefully someone with more specific info, and not just guesses will come along shortly.

good luck, and be sure to let us know what you find


Exco
__________________
Oracle Interior LEDs, EGR Vent Visors, Ram eyes, Husky Liner Splash Guards, R/T Badges Front and Rear, LED Light Bar, Stubby Radio Antenna, Custom Shift Knob, ARE LS II bed cover, Bed Rug, Flowmaster 50 series HD, SilverStar Ultra low beams, K&N drop in filter, MOPAR sill guards, Smitty Built nerf bars, 24% tint on the front.
Bill
Reply With Quote