DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 3RD Generation Dodge Ram 2002 to 2008 Dodge Ram Trucks > Electrical
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Electrical 3rd Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-06-2013, 08:02 PM
mudrunnr mudrunnr is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Jun 2013
Location: Carthage, NY
Posts: 8
Gender: Male
Vehicle: 2006 Dodge Ram 1500
Trim Level: TRX 4
Color: Red
Engine: 2003-2008 345ci (5.7L) Hemi V8 345hp 375lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
mudrunnr is on a distinguished road
Default

I had the same issue and it must be quite a common occurrence as many others have posted the same issue with different solutions. I followed someone's post that said to look at the 4 pin trailer connector. I was skeptical but after looking at my connector and seeing how badly corroded it was and seeing that it actually fixed the issue, I am not so skeptical anymore. Just an idea and a new plug is a cheap repair. Best of luck.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 06:54 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors