DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Mod Zone - Custom Dodge Ram Mods - Dodge Ram Performance > Custom Dodge Ram Interior Modifications - Custom Audio / Video
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Custom Dodge Ram Interior Modifications - Custom Audio / Video All custom mods on the interior of your Dodge Ram. Dodge Ram stereo mods, alarms, electronics, shift knobs, upholstery, etc.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 08-16-2013, 11:53 AM
Graygoose's Avatar
Graygoose Graygoose is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Oklahoma
Age: 48
Posts: 948
Gender: Male
Vehicle: 2011 Ram Express
Trim Level: ST
Color: White
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 4
Rep:92
Graygoose will become famous soon enough
Default

Try the CS components, the speakers arent as deep as the 11KS693's
__________________
2015 Crew Cab Bighorn
Reply With Quote
  #32  
Old 08-16-2013, 02:38 PM
sdez sdez is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Jun 2013
Location: Indiana
Age: 53
Posts: 6
Gender: Male
Vehicle: 2013 Ram Sport Loaded
Trim Level: Sport
Color: White
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
sdez is on a distinguished road
Default

what about stronger amp?
Reply With Quote
  #33  
Old 12-28-2013, 10:05 PM
safergus75 safergus75 is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Dec 2013
Location: Oklahoma City
Age: 39
Posts: 6
Gender: Male
Vehicle: 2014 Dodge Ram Sport Crew Cab
Trim Level: Sport
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
safergus75 is on a distinguished road
Default Kicker Soundgate SRAMCQ09

I had a 2013 quad cab and just bought a '14 crew cab sport. I had the Soundgate system in my '13 and installed it in my '14 (alpine system w factory 8" sub). The installation instructions say to disconnect the factory sub. I removed the factory sub completely but there is still no hard hitting kick @$$ bass from the kicker. I check all of the kicker connections and everything checked out. Does anyone know what I need to do to fix this? Please help!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 10:32 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors