2011 Ram 1500 No Bus! - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > LD RAM - Ram 1500 Forum > 2011 Dodge Ram Forum


Notices

2011 Dodge Ram Forum For specific discussion of the 2011 Dodge Ram!


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-23-2013, 05:05 PM
bclamz1 bclamz1 is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Sep 2013
Location: Pickerington OHio
Age: 50
Posts: 5
Gender: Male
Vehicle: 2003 dodge ram slt 4x4
Trim Level: SLT
Color: CHARCOAL GRAY
Engine: 2002-2007 287ci (4.7L) PowerTech V8 235hp 295lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
bclamz1 is on a distinguished road
Default 2011 Ram 1500 No Bus!

Question, my sons 2011 ram 2x4 ran this morning and then this afternoon he tried to start it and got a click! the he saw the No bus. no electronic throttle body and no charging. he has no clue. and the battery is charged. he gets under way in the morning any help is appreciated.
Butch
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-23-2013, 05:08 PM
Arth's Avatar
Arth Arth is offline
Dodge Ram Forum Senior Member

 
Join Date: Jan 2012
Location: Florida
Posts: 3,350
Gender: Male
Vehicle: 2006 Chevrolet Avalanche
Color: Bronze Alloy Metallic
Rep Power: 11
Rep:2035
Arth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond reputeArth has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by bclamz1 View Post
Question, my sons 2011 ram 2x4 ran this morning and then this afternoon he tried to start it and got a click! the he saw the No bus. no electronic throttle body and no charging. he has no clue. and the battery is charged. he gets under way in the morning any help is appreciated.
Butch
Seen this before. I don't remember the solution but there were multiple.

When it doesn't start and just clicks turn the key to on and see if you can't get it into Neutral. Then try starting it like that.
__________________
Chrome... in moderation.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 08:03 PM.


Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors