DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Electrical


Notices

Electrical 4th Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-05-2014, 06:36 PM
kozzy kozzy is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2011
Location: Brewerton, NY
Age: 37
Posts: 215
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 2500 Outdoorsman
Trim Level: Outdoorsman
Color: Black
Engine: 2014-20?? 392ci (6.4L) Hemi V8 410hp 429lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
kozzy is on a distinguished road
Default Park Assist on COnstantly

ok, so my park assist is now on constantly, while driving, stopped, in park, doesn't matter. I have shut the system of with the button, and I still hear the tone. Turned off the truck, turned back on and its still there.
Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 02-05-2014, 08:41 PM
SShadow1974's Avatar
SShadow1974 SShadow1974 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Nov 2013
Location: Halifax, NS
Age: 40
Posts: 1,394
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 1500 Outdoorsman
Trim Level: Outdoorsman
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 1
Rep:139
SShadow1974 will become famous soon enoughSShadow1974 will become famous soon enough
Default

Wash the sensors?
__________________
'Twixt Light and Darkness lies...
S S H A D O W
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2014, 10:38 PM
kozzy kozzy is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2011
Location: Brewerton, NY
Age: 37
Posts: 215
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 2500 Outdoorsman
Trim Level: Outdoorsman
Color: Black
Engine: 2014-20?? 392ci (6.4L) Hemi V8 410hp 429lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
kozzy is on a distinguished road
Default

sensors were ok in front, turns out, tons of snow had built up on the INSIDE of my bumper, causing the sensors to go crazy, cleaned the snow out, all is good now.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-06-2014, 11:20 AM
astroman54's Avatar
astroman54 astroman54 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Mar 2011
Location: New Jersey
Age: 60
Posts: 195
Gender: Male
Vehicle: 2009 Dodge Ram 1500 Crew Cab
Trim Level: Sport
Color: Deep Water Blue
Engine: 2009-???? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:52
astroman54 will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by kozzy View Post
sensors were ok in front, turns out, tons of snow had built up on the INSIDE of my bumper, causing the sensors to go crazy, cleaned the snow out, all is good now.
Good to know.. Thanks for posting the answer.. With all the snow we've gotten this year, I'm surprised that it hasn't happened to me.

Thanks!

Andy
__________________
Andy
2009 Dodge Ram 1500 Sport Deep Water Blue Crew Cab Hemi 4x4
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 11:24 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum