Door mirrors with Puddle light or power fold? - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, & Solutions - Maintenance & Repair > 2ND Generation Dodge Ram 1994 to 2001 Dodge Ram Trucks > Electrical


Notices

Electrical 2nd Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-06-2014, 10:34 PM
earlzach earlzach is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: South Jersey
Posts: 690
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 1500
Trim Level: Big Horn Crew Cab
Color: Gray
Rep Power: 4
Rep:81
earlzach will become famous soon enough
Default Door mirrors with Puddle light or power fold?

Ok I have an interest in a set of mirrors from one of our own here.
My deilema, I have Heated and power adjust only, the set Im looking at have the puddle lamp.
I opened my door panel to see what module I had and I have an open slot for a 10 pin connector. I believe it to be where the white connector would go.
My question is has anyone added mirrors that came withthe white plud as well as the back and never had it on the old set but it worked when used? Or does it require a flash activation?
Also How much can this perform. Could I be looking for power fold mirrors as well and they too should work if I get the right switch panel for the door?
To me it looks like everything is in place to just add on.
Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-14-2014, 06:19 PM
spnich1x's Avatar
spnich1x spnich1x is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Phoenix
Age: 48
Posts: 201
Gender: Male
Vehicle: 2011 1500 SLT Quad Cab
Trim Level: SLT
Color: Black
Engine: 2008-20?? 287ci (4.7L) PowerTech V8 310hp 330lb/ft
Rep Power: 0
Rep:39
spnich1x is on a distinguished road
Default

I believe you need to have the dealer flash your chip. I have seen other posts that talk about easy to install, but wont work without flash.
__________________
Steve
PHX, AZ
My Daily Driver
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 04:07 PM.


vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors