DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 2ND Generation Dodge Ram 1994 to 2001 Dodge Ram Trucks > Electrical
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Electrical 2nd Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-19-2008, 08:51 AM
Johnny Bravo
Guest
 
Posts: n/a
Default 01' Ram would not start this morning!

All worked fine last night, but when I was going out this morning it would not start. No ignition! Got the failure code 1693! Any suggestions are welcome!
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 12-19-2008, 09:12 AM
DesertDog's Avatar
DesertDog DesertDog is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Spring Creek, Nv.
Age: 56
Posts: 870
Gender: Male
Vehicle: 07 Ram Mega Cab 4x4
Trim Level: SLT
Color: Black metalic
Engine: 2003-2008 345ci (5.7L) Hemi V8 345hp 375lb/ft
Rep Power: 0
Rep:37
DesertDog is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to DesertDog
Default

loose battery cable ? will cause a lot of issues ,no crank ,to no lights,

does it at least crank over at all ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 03:32 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors