DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Mod Zone - Custom Dodge Ram Mods - Dodge Ram Performance > Custom Dodge Ram Interior Modifications - Custom Audio / Video


Notices

Custom Dodge Ram Interior Modifications - Custom Audio / Video All custom mods on the interior of your Dodge Ram. Dodge Ram stereo mods, alarms, electronics, shift knobs, upholstery, etc.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-15-2012, 05:49 PM
kozzy kozzy is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2011
Location: Brewerton, NY
Age: 37
Posts: 214
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 2500 Outdoorsman
Trim Level: Outdoorsman
Color: Black
Engine: 2014-20?? 392ci (6.4L) Hemi V8 410hp 429lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
kozzy is on a distinguished road
Default Pioneer AVIC z140 bypass

Ok I'm going crazy here. I found the bypass on avic411.com, that everyone there says works great. I moved the mute wire to the pin above it, grounded everything along with the parking break sensor, and I still have no nav or video. I unhooked that method and bout the PAC TR7 adaptor from a local shop, hooked it up, and that didn't work..no that dealer is telling me I need to do both, the moving of the mute wire to a different pin and ground it, and use the TR 7 adaptor...I had my dash open a dozen times the last few days trying to get this to work...this unit is brand new , and someone else told me that moving the mute wire and grounding it no longer works alone that u need the adaptor too..so before I attempt this again, anyone have insight on this, cause I'm sick of screwing with it. Thanks
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 12-16-2012, 10:29 PM
kozzy kozzy is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2011
Location: Brewerton, NY
Age: 37
Posts: 214
Gender: Male
Vehicle: 2014 Ram 2500 Outdoorsman
Trim Level: Outdoorsman
Color: Black
Engine: 2014-20?? 392ci (6.4L) Hemi V8 410hp 429lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
kozzy is on a distinguished road
Default

Ok all is good. I tried again today and re seated the mute wire I had to move. All works great now...good mod.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 12:42 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum