DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Electrical


Notices

Electrical 4th Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-27-2012, 04:04 PM
ravendx ravendx is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Feb 2012
Location: Belgium
Age: 28
Posts: 7
Gender: Male
Vehicle: 2011 Ram 1500 5.7Hemi
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
ravendx is on a distinguished road
Default Passenger door locking issue

Hello, my first post in the forum is for talking about a problem in my truck ... my bad ... (again sorry for my bad english)

Well, my truck is brand new 10 000 miles, the last week after a 500km on the highway, i remote lock the vehicule and i notice strange think on the passenger door, when i press the remote locking button, the door lock 3 times fast and stay no lock, after a little lock/unlock game with the remote key they finaly remain lock.

i try a little lub with some WD40 on the door mechanism, and they not fixed

using the locking button on the door panel make the same strange lock tilting phenomena, the locking pin jam 3 times very fast, very disturbing for the people on the passenger side ...

If any body have a issue for this ? tanks.

Update; i added a video of the problem check here ...

http://youtu.be/dCaFu_jnVVw

Last edited by ravendx; 02-28-2012 at 07:56 AM.
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 02-27-2012, 04:33 PM
matt085's Avatar
matt085 matt085 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 149
Gender: Male
Vehicle: 2009 dodge RAM SLT HEMI
Color: BLUE
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:59
matt085 will become famous soon enough
Default

I don't have this issue. know there is someone one the forum with the same problem but can't seem to find the post. sorry
i'll let you know if i find it again!
hope someone on the forum can help you!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-28-2012, 07:56 AM
ravendx ravendx is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Feb 2012
Location: Belgium
Age: 28
Posts: 7
Gender: Male
Vehicle: 2011 Ram 1500 5.7Hemi
Color: Black
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
ravendx is on a distinguished road
Default

i added a video of the problem;

http://youtu.be/dCaFu_jnVVw
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 04:51 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum