DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > 2011 Dodge Ram Forum


2011 Dodge Ram Forum For specific discussion of the 2011 Dodge Ram!

Latest Vendor News
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Thread Tools
Old 05-03-2012, 11:08 AM
jbaugh's Avatar
jbaugh jbaugh is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
Join Date: Sep 2011
Location: Arkansas
Age: 62
Posts: 11
Gender: Male
Vehicle: 2011 Dodge Ram 1500 4x4
Trim Level: SLT Outdoorsman
Color: Blue
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
jbaugh is on a distinguished road
Default CEL coming on

New RAM with 5000 miles. The Check engine light comes on when the temperature sensor goes out and low washer fluid level light comes on.
This is an intermittent problem. Doesn't seem to be serious just a PITA for a new vehicle. Anyone else having these problems and if so what do you recommend. Taking it to a dealer is not a convenient option.

Thanks in advance.

Last edited by jbaugh; 05-03-2012 at 11:19 AM.
Reply With Quote
Sponsored links


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:47 AM.

= Copyright a Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.