Running rough with K&N air intake system - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, & Solutions - Maintenance & Repair > 3RD Generation Dodge Ram 2002 to 2008 Dodge Ram Trucks > Powertrain > 5.9L V8 Specific Topics


Notices


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-20-2012, 06:04 PM
Roguegixxers Roguegixxers is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Jun 2012
Location: Honolulu, Hawaii
Age: 40
Posts: 2
Gender: Male
Vehicle: 2008 Dodge Ram 1500 SLT 4x4
Color: Black
Engine: 2003-2008 345ci (5.7L) Hemi V8 345hp 375lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
Roguegixxers is on a distinguished road
Default Running rough with K&N air intake system

I have a 2008 Ram that I just installed a K&N air intake system on. She runs fine at idle but when I casually accelerate, she sounds like she is misfiring. At high acceleration rate, it feels like a loss of power. My friend thinks it might be the air sensor. Has anyone else had this issue, and if so- what was the fix? Thanks for any info youo can give me
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Tags
air, intake, k&n, sensor, system

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 11:29 AM.


Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors