DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Electrical


Notices

Electrical 4th Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-21-2012, 06:46 AM
MartinJD's Avatar
MartinJD MartinJD is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: May 2011
Location: Jacksonville, FL
Posts: 114
Gender: Male
Vehicle: 2011 Dodge RAM
Trim Level: Sport
Color: Deep Water Blue
Engine: 2009-???? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:14
MartinJD is on a distinguished road
Default Truck Won't Start!

Well it's intermittent, but it's getting worse. I'm pretty sure it's the starter, but I'm just curious to see if anyone else has had this problem in a 4th gen 1500. I barely drive the thing, but sometimes I do take it to the beach and take advantage of the 4WD if no one is around, but I make sure to spray everything off underneath. Is this common?
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 07-30-2012, 09:47 AM
jacksonsnorth's Avatar
jacksonsnorth jacksonsnorth is offline
Dodge Ram Forum Member

 
Join Date: Feb 2012
Location: Maine
Age: 53
Posts: 1,297
Gender: Male
Vehicle: 2012 Dodge Ram 1500 QC 4wd
Trim Level: Express
Color: Deep Cherry Red Crystal Pearl
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:69
jacksonsnorth will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by MartinJD View Post
Well it's intermittent, but it's getting worse. I'm pretty sure it's the starter, but I'm just curious to see if anyone else has had this problem in a 4th gen 1500. I barely drive the thing, but sometimes I do take it to the beach and take advantage of the 4WD if no one is around, but I make sure to spray everything off underneath. Is this common?
Does it just click and nothing....? that is what mine does. Click.....nothing..sometimes have to do it several times and it will start or sometimes it goes on the wrecker to the dealer. Ongoing issue here.
__________________
The Rammin' Fool from Maine
Stubby Antenna, Bed Net, Toyo Open Country tires, Bilstein 5100 Ride Height adjustable set at 2.1 ..Tow Hooks in house ready for install. More to come!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 06:37 AM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum