DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - General Discussion > 2013 Dodge Ram Forum
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

2013 Dodge Ram Forum For specific discussion of the 2013 Dodge Ram!


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-08-2013, 11:06 PM
Raz6200 Raz6200 is offline
Dodge Ram Forum Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Warwick, Ny
Age: 45
Posts: 52
Gender: Male
Vehicle: 2013 Dodge Ram Crew Cab
Trim Level: Outdoorsman
Color: True Blue
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:61
Raz6200 will become famous soon enough
Default

No worries. Tks for the vids anyway. They did confirm the install was correct.
Reply With Quote
Sponsored links
  #22  
Old 06-30-2015, 06:13 PM
camgough camgough is offline
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Eastern Ontario, Canada
Age: 35
Posts: 82
Gender: Male
Vehicle: 2015 Ram 1500
Trim Level: Black Sport Group
Color: Black
Engine: 2013-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 395hp 410lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
camgough is on a distinguished road
Default

I ordered the Fibermax and when I picked the truck up it says F1 on the cover. I'm okay with this as the F1 is more heavy duty. It looks great too!
Reply With Quote
  #23  
Old Today, 11:22 AM
shadango shadango is online now
Dodge Ram Forum Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 538
Gender: Male
Vehicle: 2012 Dodge Ram 1500 Big Horn
Trim Level: Big Horn
Color: Silver
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:25
shadango is on a distinguished road
Default

I have the BackFlip F1 (I believe) for a few years now...... Have loved the cover but I do have to say that the finish on my panels was cracking and revealing white beneath it.....

The BackFlip folks stood behind the warranty and exchanged it for a brand new one.....

But now just after a year it seems that the same thing is happening again....

And this is after I have been using the special space aged spray they said I needed to use to keep that from happening.....

Not really pleased about that aspect of it...... I havent contacted the company again yet but do plan to.

Here is the link to my original thread about the issue.

Last edited by shadango; Today at 11:28 AM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 02:32 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors