2013 4.7L Performance Chip Availability - DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum
DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums & Owners Club! - Ram Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, & Solutions - Maintenance & Repair > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Powertrain > 4.7L (287 cu in) PowerTech V8 Specific Topics


Notices


Vendor Highlight! - Check these guys out for great deals on Parts and Accessories!
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-22-2013, 12:26 PM
gustapus gustapus is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Aug 2013
Location: Illinois
Posts: 2
Gender: Male
Vehicle: 2013 Dodge Ram 1500 4.7L
Trim Level: Tradesman
Color: Silver
Engine: 2008-20?? 287ci (4.7L) PowerTech V8 310hp 330lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
gustapus is on a distinguished road
Default 2013 4.7L Performance Chip Availability

I have a 2013 1500 with the 4.7L Flex-Fuel engine and the 6-speed auto. Are there any performance/tuner chips available from a reputable manufacturer yet?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 08-22-2013, 12:48 PM
brandonjansen's Avatar
brandonjansen brandonjansen is offline
Moderator


 
Join Date: Feb 2013
Location: Abbotsford, BC, Canada
Age: 25
Posts: 7,785
Gender: Male
Vehicle: 2012 Dodge Ram 3500 CCSB 4x4
Trim Level: Laramie Limited
Color: Mineral Grey Metallic
Rep Power: 12
Rep:2140
brandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond reputebrandonjansen has a reputation beyond repute
Default

The only company that would have a tune for a 2013 4.7 is Bully Dog, I'm not sure if they have it done yet though, I haven't heard anything saying they have. You could contact their customer service to find out for sure.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement



All times are GMT -4. The time now is 02:55 PM.


Copyright © VerticalScope Inc. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors