DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > Electrical
Register Advertising Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Notices

Electrical 4th Gen Dodge Ram Electrical Problems and Questions.


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-23-2013, 03:16 PM
cantrell cantrell is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Aug 2013
Location: kansas
Posts: 2
Gender: Male
Vehicle: 2009 dodge ram
Trim Level: slt
Color: silver
Engine: 2008-20?? 287ci (4.7L) PowerTech V8 310hp 330lb/ft
Rep Power: 0
Rep:10
cantrell is on a distinguished road
Question erratic wheel speed sensor signal

so my 2009 dodge ram 1500 slt was throwing the code for a bad right front wheel speed sensor and a eractic signal the abs light traction contron and esp service 4wd was and still is on so i replaced the sensor hoping it would fix both but it only got rid of the wheel speed sensor code im not really sure where to start looking next becase ive looked over the conectors on the wiring harness and there all good and the wiring harness its self doesnt look bad if anyone has had this problem before if you could let me know how you fixed it thatd be great
Reply With Quote
Sponsored links
  #2  
Old 02-25-2015, 10:20 PM
laynemoore laynemoore is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Warrensburg, MO
Posts: 34
Gender: Male
Vehicle: 2008 Ram 2500 CTD
Trim Level: SLT
Color: Black
Engine: 2007-2011 409ci (6.7L) Cummins Turbo Diesel 350hp 650lb/ft
Rep Power: 0
Rep:19
laynemoore is on a distinguished road
Default

Hey did you ever figure this out? I have the same exact problem and have changed the sensor 3 times with no luck. Its also my front right one. I have been having problems with it for close to 8 months!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 12:21 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum