DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum

Go Back   DODGE RAM FORUM - Ram Forums and Owners Club! - Dodge Truck Forum > Dodge Ram Forum - Help Zone - Dodge Ram Problems, Complaints, & Solutions - Maintenance & Re > 4TH Generation Dodge Ram 2009+ Dodge Ram Trucks > 4th Gen UConnect


Notices


Latest Vendor News
AutoAnything
Addictive Desert Designs!
United Radio
Bayou Goat Mounts

Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 12-12-2013, 11:21 PM
edge35's Avatar
edge35 edge35 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2013
Location: Houston, Texas
Posts: 452
Gender: Male
Vehicle: 2013 Ram 1500
Trim Level: Laramie Longhorn 4x4
Color: White
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:70
edge35 will become famous soon enough
Default

Many of us have decided to let the dealer handle the updates from now on so if it goes to pot we won't have to make a separate appointment.
__________________
2013 Laramie Longhorn 4x4
6 speed (although the 65RFE is really a 5 speed), 3.55, air suspension, anti-spin, 20" Goodyear Wrangler SRA tires (aka crap), sunroof, Bakflip Fibermax & BakBox, bed extender, 8.4AN, black/cattle tan interior
Reply With Quote
Sponsored links
  #222  
Old 12-13-2013, 07:42 AM
Zixxer Zixxer is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Mar 2012
Location: Stafford, VA
Posts: 408
Gender: Male
Vehicle: 2013 Ram 1500 Sport
Trim Level: Sport
Color: Black
Rep Power: 0
Rep:35
Zixxer is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Gunrman13 View Post
Thanks Edge, Couldnt get the reset to work or the update on the USB drive as it gives you yes and no options on screen. Unfortunately i cannot select yes or no as the touchscreen isnt responding, and the Enter button on the knob is worthless as well. Off to the dealer i go.

UConnect says theres a RRT or some 3 letter word flash that needs to be done at the dealer..
Pull the fuse - it's in a wire next to the battery towards the firewall.
__________________
2" Mopar Lift/285/65/20 BFGs/DB Corsa Exhaust/Mopar flares/Lo Pro Tonneau/Line-X Premium/Ez Down tailgate/Catch-Can/Moe's 87mm TB
Side Molding/345 Emblems/Husky Splash Guards/Honeycomb Grill/25% Tint/Silver Rally Stripes/Crux Rear Camera and VIM
Removed - Air Grabber - filtering is not very good
Reply With Quote
  #223  
Old 12-15-2013, 08:38 PM
Atomik69's Avatar
Atomik69 Atomik69 is offline
Dodge Ram Forum Senior Member!
 
Join Date: Feb 2012
Location: Calgary / Ft.Mcmurray
Age: 31
Posts: 130
Gender: Male
Vehicle: 2013 Dodge Ram 1500 CC 4x4
Trim Level: SPORT
Color: Black
Engine: 2013-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 395hp 410lb/ft
Rep Power: 0
Rep:31
Atomik69 is on a distinguished road
Default

Just finished my updates, actually first one thats been done since i bought the truck in feb. Everything went smoothly and seems to be working just fine.
Reply With Quote
  #224  
Old 12-15-2013, 11:38 PM
JOlaskowitz JOlaskowitz is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Overland Park, KS
Posts: 32
Gender: Male
Vehicle: 2013 Ram
Trim Level: Laramie crew cab
Color: Deep Cherry Red
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:11
JOlaskowitz is on a distinguished road
Default

I had the same experience, got to the place where Akamai was installed and nothing happens. I called Uconnect today, they are having a technical problem and it should be fixed either Monday or Tuesday.
Reply With Quote
  #225  
Old 02-12-2014, 12:24 PM
pauliwalnutz pauliwalnutz is offline
Dodge Ram Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 13
Gender: Male
Rep Power: 0
Rep:10
pauliwalnutz is on a distinguished road
Default Canada

Any Canadians have issues doing this update?
Reply With Quote
  #226  
Old 02-12-2014, 12:39 PM
Dilbert's Avatar
Dilbert Dilbert is offline
Dodge Ram Forum Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Age: 23
Posts: 36
Gender: Male
Vehicle: 2013 RAM 1500 Sport 4x4
Trim Level: Sport
Color: Bright Silver Metallic
Engine: 2009-20?? 345ci (5.7L) Hemi V8 390hp 407lb/ft
Rep Power: 0
Rep:20
Dilbert is on a distinguished road
Default

I'm Canadian (eh) but I just updated mine last night and had no problems what so ever
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Advertisement






All times are GMT -4. The time now is 01:15 PM.


= Copyright RamForumZ.com a Gigathreads.com Network Site =Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors


=Gigathreads Network=
CLUBS MOPAR NATION DSM GPMM MAMM JAM
DIESEL Diesel Forum      
CHEVY Chevy Camaro Forum Chevy Volt Forum    
CHRYSLER Chrysler 300C Forum      
DODGE Dodge Avenger Forum Dodge Caliber Forum Dodge Challenger Forum Dodge Charger Forum
  Dodge Circuit Forum Dodge Hornet Forum Dodge Magnum Forum Dodge Nitro Forum
  Dodge Ram Forum Dodge Dakota Forum Dodge Durango Forum Dodge Dart Forum
FORD Ford Raptor Forum Ford F150 Forum Ford F100 Forum  
JEEP Jeep Forum      
PONTIAC Pontiac G8 Forum      
SRT SRT Viper Forum SRT Cuda Forum